mrscasimiro.blogg.se

Dags att baka!

Kategori: Allmänt

Powernap!

Kategori: Allmänt

Imorse gick jag upp och var på gymmet lagom till kl 9. Skönt att träna tidigt! Tog det lugnt idag eftersom det är första gången sen jag opererade mig som jag tränar och så har jag en hemsk hosta också som förhoppningsvis bara är på snabb besök. Har ju kanske inte sagt detta men är i Gbg över påsk helgen för att umgås med familjen här. Leo är så lycklig när vi kommer hit då han får leka med alla kusiner.

Nu har jag duschat och lagt barnen för dagens powernap. Älskling sover gott han med och nu ska jag passa på! Glad påsk!

Loving the start of the day

Kategori: Allmänt

God morgon alla finisar! Ögonen vart inte bättre idag, vaknade upp lika kletig som igår blää! Ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig. Leo är på dagis och Ella sover så jag bör ju sova ut nu. Måste passa på när man kan.

Såhär ser jag ut nu. Haha ingen sminkad

pose bild här inte. Har ni inte sett tjejer som lägger upp bilder på sig själva när dom är "nyvakna" så har dom typ 1 kilo smink på sig och försöker dom puta med läpparna och ligga så sexigt så möjligt haha ja orkar inte!

Nä, det här är min verklighet. Godmorgon på er alla och hoppas att ni har en trevligt dag!

looper

Kategori: Allmänt

Har ni sett den filmen? Sitter och tittar på den nu med Kristian. Fast det är mer hans typ av filmer så jag pausar lite för att skriva ett snabbt inlägg.

Nu är alla räkningar betalda denna månad och man kan pusta ut lite. Har inte ett öre kvar för nöje denna månad men ändå ska vi till gbg imorgon för att hälsa på släkten. Bara bensinen går på 1000 kr så nu är vi helt panka haha. Men jag ler ändå för att vi har varandra!

Snart kommer min födelsedag och jag längtar jättemycket! Jag fyller ju 25 wihoo. Jag brukar inte vara så glad för att fylla år för att jag tycker att tiden går alldeles för snabbt. Jag önskar att jag kunde vara 25 för evigt och att mina barn växer jääääääättte sakta så att jag får njuta till fullo av deras ålder.

Tillbaka till min dag. Vad ska man önska sig då? Jo jag vet precis vad jag önskar mig och det är endast pengar! Och ge dom helst inte till mig haha bara säg vad jag ska få :P Nä, men skämt och sido så är det precis det jag vill ha till vår resa och vårt bröllop. Det går så himla segt nu med sparandet så en knuff skadar mig inte. Plus att då är gåvan inte bara till mig utan till min familj också haha.

Detta lät som ett önskebrev till mamma när man var liten. Men oftast så undrar ju folk vad man vill ha i present. Nu när Kristian fyllde år så köpte jag ett spa paket till oss båda just för att vi båda skulle vara med så att det blir som en gåva till oss eftersom vi fyller år så nära inpå varandra så nu slipper han spendera pengar på det :D

Till annat. Ögoninflamationen är på besök hos oss med det var den redan förra veckan och då var det Leos tur. Gick till läkaren med honom och fick en salva utskriven men vi skulle avvakta i några dagar för att det brukar försvinna av sig själv. Man vill ju helst ge sina barn så lite medicin som möjligt. Och som läkaren sa så försvann bara dagen efter men nu är det min och Ellas tur och det är lite besvärligare för mig då jag har linser och ser inte ett skit utan dom... Men jag får hoppas att det är borta imorgon.

Idag hade jag fan på mig min skinn jacka! Kanske överdrev lite men det var 6 grader ute och jag kunde känna sommar doften närma sig nu längtar vi som bara den! Hoppas att ni har en trevlig kväll nu ska jag gosa ner mig i älsklings famn!

everything.

Kategori: Allmänt

Nu har det snart gått tre veckor sen första dagen vi började skola in Ella. Det fick hur bra dom helst till en början men sen upptäckte hon att vi inte var kvar och då blev jätte ledsen. Det gör verkligen ont i en. 
 
När vi skolade in Leo var det nästan värre. Första barnet, ingen relation till fröknarna och när han började var deras dagis lokal inte klar så dom gick på en lånad lägenhet typ. Det var inte riktigt en lägenhet men orkar inte förklara. Nu har man ju lärt känna alla fröknarna och Leo har ju gått där i över 1 år. Det blir ju hans andra familj när han är där. 
 
Det känns ju lite tryggare då att lämna Ella då man känner alla och vet hur dagiset ser ut. Dom tänker verkligen på barnets bästa. Även om man dom förälder alltid hittar något att klaga på. Man tycker för det mesta att man är världen bästa mamma. 
 
Men det känns ändå annorlunda och lite sorgligt. Ella skrattar inte som förr. Hon ler med stängd mun, och gråter mer än vad hon pratar och vill bara vara med mamma. Inte ens pappa duger. Jag gick in och tittade på min gamla blogg för att se om jag hade skrivit något om Leos tid när han precis började och hittade inlägget nedan. Det var precis likadant. Jag saknade min glada pojke precis som jag saknar min glada flicka. Men jag vet ju nu att det går över då Leo är sig själv sedan så långt bak jag inte kan minnas! Jag får väl bota ihop for now!
 
 
 

En dröm...

Kategori: Allmänt

Älskar dig biljoner varv runt jorden!

Kategori: Jag hjärtar..

Påsk gåvor!

Kategori: Allmänt

Leo är så glad över sin polis tröja som han fick av sin tia Patricia!

Älskar dig min älskade Leo!!!

 

Oh

Kategori: Allmänt

Tja! Jag berättade aldrig om vår spa dag! Verkligen en lyckad dag! Vi kom dit vid ca 9 tiden och möttes upp av trevlig personal som guidade oss igenom anläggningen. Man fick låna handduk, morgon rock och tofflor. Därefter var det dags att byta om till badkläder för att gå ner en våning och få 60 minuters topp till tå massage. Vilken dröm! Och dom använder sig bara av svindyra märket Clarins! Omg min mamma hade en sån lotion som luktade himmelskt!
 
Massagen var så avkopplande och man kom ut som en hel ny människa! Efter det blev det massa mys på sol stolen under den tillgjorda Miami solen som man faktiskt blir brun av. Eller varför inte njuta av Kaliforniens solnedgång. Kristallbastu, ångbastu och bubbel pool. På detta en god grekis sallad med vin! 
 
Det var verkligen mysigt och romantiskt. Jag skulle absolut testa detta igen. Det fanns dock en nackdel och det var att det var så litet. Allt ligger liksom i samma rum och det är lätt att man blir uttråkad efter en stud och stannar längre bara för att man betalat mycket. Nästa gång gör jag om det på ett annat spa!
 
 
 

Godmorgon :)

Kategori: Allmänt

Min frukost

Hänger med i bloggvärlden!

Kategori: Allmänt

Som många av er kanske har märkt så yrar denna frusna yoghurten runt om i bloggvärlden så jag och Daniela var ju bara tvungna att prova. Och den är precis som alla säger, gudomligt god. Testade mango sorten och den var sjukt god! Finns på ICA Malmborgs och kostar 42 saftiga kronor. Ganska dyrt om man frågar mig så det gäller att inte bli beroende :)

Happy birthday my other half ❤❤

Kategori: Allmänt

 
 
Tjenixen. Nu har ni fått vänta länge för att få redan på vad Kristian skulle få i födelsedags klapp! Och det är en hel dag på Viktoria Park Spa. Jag har längtat som en kossa efter detta! 
 
Ni kan tänka er hans reaktion när Göran blev väckt imorse och jag bad honom packa badkläder kl 08 på morgonen utan en susning om var vi skulle. 
 
På schemat står det hel kropps massage 60 min, frukost, bad och spa för att sedan avsluta kalaset med en tidig middag! 
 
Nu checkar vi in! 

Hej vi undrar om ni vill swings

Kategori: Allmänt

Vaaaaaa?!

Pust..helt slut!

Kategori: Allmänt

Helt utslagen efter kräkningarna igår. Hon har inga krafter idag och återhämtar sig med lagom mycket sömn. Först somnade hon på soffan så jag la henne i sin säng. Sen vaknade hon och jag tog upp henne och la henne bredvid mig på soffan och där somnade hon igen. Det är skönt att se henne vila och återhämtar krafterna för lite bus med farmor och farfar som kommer på besök från götet idag. Vi har längtat efter dom och efter göteborg också!

 

Så himla tråkigt att spara pengar. Man kan ju inte göra något! Sitta hemma och glo, nja typ det och ta promenader. Nästa vecka kör vi! Då ska jag komma igång med träningen igen och jag längtar så att det kliar i hela mig! Toodels!

Vällingeblomman

Kategori: Allmänt

Här om veckan var vi på Vällingeblomman med barnen. Vi åkte inte dit för att nödvändigtvis handla något utan det är bara en kul grej för barnen. Varje årstid har dom olika teman. I december är det jultema, november-oktober haloween tema ect. As I write är det påsktema och det är så himla kul för Leo att åka dit och se alla djur och påsk prylar dom har. Ella är ännu för liten för att förstå. 
 
Leo blev fukomligt galen av lycka och pratade om detta hela vägen hem ♥
 
Jag rekommenderar starkt att åka hit med barnen. Man hittar fina billiga fynd och barnen har super kul!
Det kanske inte ser ut så på Leos ansiktsuttryck men det är bara för att han tycker att den uppstoppade tuppen ser lite otäck ut haha 

Godmorgon alla finisar

Kategori: Allmänt

Inga incidenter inatt thank god! Dock vaknade hon stup i kvarten :( mindre roligt. Hon fick majskrokar och en tesked vatten till frukost och nu sover hon igen. Ska avvakta och se om magen behåller majskrokarna och vattnet innan jag vågar ge henne mer.

Leo är på dagis. Allt för att undvika att han också ska få det. Tror nästan att han mår sämre om han skulle bli smittad. Imorse så fick han tag i Ellas napp så jag hoppas inte att han smittas nu! Hoppas att allt detta går över snabbt.

I övrigt så har jag länge funderat på att göra något åt mitt hår. Det är så slitet att topparna delar sig och utväxten ser katastrof ut. Vad ska jag hitta på?! Ljust, mörkt, kort, långt eller uppklippt? Aja får ta och bestämma mig i dagarna. Nu blir det frukost!

Ink time!

Kategori: Allmänt

Någon som har ett bra tips på en duktig tatuerare som gör fina finger tatueringar?? Jag har varit sugen länge nu på att fixa min tatuering på ringfingret. Jag gjorde en sån där spontan tatuering som inte riktigt blev som jag ville. Nu är jag sugen på att fylla i den och om det är möjligt som vill jag givetvis fixa till den! Hojta till om ni har bra förslag!

Jag är så ledsen...

Kategori: Allmänt

 
Ja nu är vi här igen. Vår lilla Ella har fått magsjuka! Jag var redan orolig för henne som det var och nu kommer ännu en smäll! När Ella var ungefär 6 månader så fick hon magsjuka och sjönk i vikt. Hon gick sakta men säkert upp men kom aldrig till den "normala vikt" hon bör ha i den åldern. Vi har kämpat och kämpat. Hällt olja i vällingen, extra smör på brödet och mycket mat precis som barnmorskan ordinerade men det går sakta. Hon låg fortfarande under sin kurva (den kurva barnmorskorna följer i barns utveckling) men hade ändå kommit upp bra. 
 
Och nu kom det vi fasat länge. Ännu en kamp för hennes lilla kropp. Jag känner mig hjälplös, inte tillräcklig och rädd att hon ska bli för tanig så att man knappt kan lyfta henne utan att hon ska gå sönder. Jag skriker efter hjälp hos läkare och sköterskor. Men ingen lyssnar och det känns som att jag skriker förgäves. När ska detta hemska väder ta slut?! När ska mina barn få uppleva lite nyttig sol?  
 
Jag är väldigt ledsen... 
 
 
 
 

Typiskt...

Kategori: Allmänt

Så mina kära läsare, jag är nu inne på min fjärde dag med halsont! Inte så roligt. Det gör verkligen jätteont! Bafucin hjälper för stunden men sen kommer smärtan igen. På det har jag ont i visdomstanden så min kind har svullnat upp rejält 😞. Och som grädde på moset är urinvägsinfektionen lagom på besök IGEN! Den kan inte bli värre.

Eller jo vänta, det kan det. För ett tag skrev jag om att jag har opererat mina bröst. En händelse kring detta inträffade då jag skulle byta tejpen på mina stygn. Jag gjorde detta då för första gången med hjälp av mamma då jag tidigare varit på kliniken och fått det gjort av en sköterska. Tog en dusch som vanligt och sen så bad jag mamma försiktigt dra av tejpen så att jag kunde sätta dit ny. Först tog hon bort på det ena och det gick hur smidigt som helst. När hon sen skulle dra av den andra tejpbiten så hann hon bara dra av hälften innan hon märkte att min hud hängde med på färden! Som tur är så har jag ingen känsel så jag märkte inte att det var något fel tills jag såg hur mammas ansikte snabbt förändrades från en snäll sjuksköterska till en skräckslagen kvinna.

Detta slutade med att jag fick åka in och se om allt var ok och som tur var så tyckte dom inte att det såg så farligt ut. Fick tvätta och lägga om. Det såg ganska otäckt ut men nu är det en tjock skorpa.

Anledningen till att detta kom upp på tal nu är för att på lördag har jag planerat en hel dag med mig och älskling som jag bokade långt innan min operation. Ni kan förstå hur mycket jag har längtat och hur svårt det har varit att ännu inte få avslöja vad det är.

Denna suprise gör att jag måste doppa mig i en pool! Och om jag har en skorpa där så får jag inte bada i en pool. Ni kan ju tänka er alla biljoner bakterier som finns i. Jag funderar dock på att köpa en typ av kompress som inte släpper in vatten i såret fast dom dock rådgiver mig att inte bada.

Jag har ju längtat som en litet barn längtar efter lördag! Vad ska göra?!

HJÄLP!!

❤❤❤

Kategori: Allmänt

 

Ida fyller min älskade Kristian 26 år! Det firade vi med att baka en påsk inspirerad tårta. Om det var god!

STORT grattis min älskade på din födelsedag!! Du betyder allt för mig och barnen och vi ser fram emot att fira 100 födelsedagar till! ❤❤❤❤❤❤❤

Nails

Kategori: Bröllop

Har funderat lite på hur mina naglar ska se ut "the big day" och försöker bestämma mig. 

Hittade några förslag när jag googlade som kanske lockar mig. Tänkte att jag skulle testa mig fram och se vilken jag gillar bäst. Jag går ju till min nageldam? 1 gång i månaden och jag brukar alltid byta färg, form eller design varje gång. Det blir så tråkigt annars.

Den första bilden är mina naglar. Har alltid velat testa med en tunn linje precis efter den franska. Jag är nöjd. Det ser finare ut i verkligheten.

Den mittersta är jag osäker på om jag ens gillar. Men det kan vara fint. Den sista bilden gillar jag och ska se om hon kan göra det på mig nästa månad :)

Panik!!

Kategori: Bröllop

Fattar ni att en sådan liten sak som att välja blommor skall vara så j%#^vla svårt! Jag vet inte vad jag vill ha. Det ska matcha med brudtärnornas klänningar och dom skulle vara ceris rosa därav ett nytt problem kommer! Dom finns bara i strl m på hemsidan! Majgaaad vad ska jag göra nu?!!

Ändra färgtema, brudtärnornas klänningar får bli en annan färg!

Här än några förslag på buketter iallafall. Vad tycker ni blir bäst?

Pannkakor

Kategori: Bröllop

Häromdagen hade vi storstädning hemma. Vi började redan vid 9 på morgonen och var klara precis till lunch. Så skönt att få allt städat. Det blir ett helt nytt hem när man är klar och man verkligen njuter att att vara hemma. Efter storstädningen var jag helt slut så jag passade på att sova middag med barnen.

Jag lyckas precis somna och så vaknar dom. Typiskt. Tur som jag har så tog älskling hand om dom så att jag kunde vila ut mig lite. Vid 3 vaknade jag och kände ett sug efter pannkakor med sylt, glass och grädde!
Flög upp ur sängen och satte igång. Älskling åkte och handlade glass och grädde och när han kom hem var det bara att börja äta.

Så gott!

Känner lite nostalgi känsla varje gång jag äter pannkakor.

I övrigt så hände det väl inte så mycket just denna dag :)

Vapiano med Daniela

Kategori: Allmänt

Jag är så pankt just nu så det är galet. Går runt med tanken att det finns massa sparade pengar och vet om att jag inte kan slösa dom.

Just denna dag var mitt sug efter vapianos pasta oemotståndlig. På det hade jag en dålig dag. Jag och Kristian vaknade båda på gräsligt humör och vid lunch var vi ovänner men blev vänner igen lagom till middag haha. Och varför det dröjde så länge var för att han var på jobbet mellan lunch och middag så det fanns inte stora möjligheter för oss att lösa det innan dess. Ja, det är verkligheten mina vänner. Det är inte varje dag vi är överens och glada och det är normalt. Om det är någon som säger "jag bråkar aldrig med min man, vi har det alltid bra" ja då har man ju verkligen problem.

Hur dom helst tillbaka till mitt sug. Nu har jag hittat en ny favorit. O Gud va gott.

Pasta é spinachi. Så gott så gott. Synd att jag har provat och fastnat det var ju bättre när jag var beroende av salladen :(

Jag ska fan inte klaga. Gå dit och ät den ni kommer dö!

Fit the wedding dress?

Kategori: Allmänt

Efter många om och men bestämde jag mig för att börja äta sunt igen förutom helgerna då haha. Som vanligt. Undanflykter hmm...

Anyway, jag är inte så glad för tonfisk med sallad och sånt där som är överdrivet nyttigt men jag ska göra mitt bästa så håll tummarna för mig.

En sak jag inte kan låta bli att dricka är mjölk. Jag ääääälskar mjölk, det är så gott! Så jag har nu hittat en liiiiite nyttigare variant. Blåbärs mjölk med 30% extra protein! Så god majgad! Prova :)

Boring??

Kategori: Allmänt

Japp, nu sitter man här igen! Två år har gått sedan jag satte min fot här. Kan ni fatta att jag inte har varit ute i normens verklighet på två år! Jag pratar givetvis om arbetsförmedlingen. Det har nu blivit dags att söka jobb! Ella är på dagis till kl 12 idag så jag passar på att göra det som måste göras. Varit och handlat linser, satt in pengar på banken för att betala min underbara böter och nu är jag här.

Måste säga att dom som jobbar här verkar ju vara sjukt inkompetenta. Dom står mitt i gången och pratar illa om folks utseende. Och dom är ju inte särskilt diskreta heller. Fast lite vett måste dom kanske ha då dom jobbar här :s man börjar ju undra.

Jag kan lätt fixa jobb inom restaurang branschen men det fungerar inte just nu då det är skit pengar och knasiga tider. Vill ju ha tid med mina älsklingar också. Hur som helst så hoppas jag att detta leder någon vart. Det är nog första gången jag kommer hit med viljan att verkligen ha ett jobb! Nu är det min tur efter 40 minuters väntan!

Bjuder på mig själv lite med en rolig bild :)

Once we accept our limits, we go beyond them

Kategori: Allmänt

Igår när jag hämtade Ella på dagis möttes jag av en glad liten Ella! Det gick mycket bättre igår och hon fick till och med chansen att vara ute och leka med sin bror. Det värmde om hjärtat när fröknarna berättade att dom höll ihop hela förmiddagen och stolta storebror fanns till hennes räddning så fort hon ramlade :)

Idag lämnade jag henne runt 09.40 och hon skulle hämtas igen kl 11.00. Jag hade planerat sen igår att jag skulle passa på och ta ett varmt bad och bara få vara i ca en timme. Vad tror ni händer idag då? Jo, jag vaknar upp med urinvägsinfektion! Fy fan ta mig. Jag ville gråta som en skit rädd unge! Och som vanligt så ringde jag heeela släkten och ingen kunde hjälpa mig då jag ville kampa på toa.
Hur som helst, det slutade med att jag satt på vårdcentralen under tiden Ella var på dagis och när jag var klar där hade kl hunnit bli 11 så jag åkte snabbt till dagis och därefter snabbt till Apoteket!
Åkte hem och ville bara dö. Ella vägrade sova så jag kunde inte ta ett bad :( unnade mig dock en ögonfransförlängning på let's deal!

OM jag mår bättre!!! Haha jag typ, uppskattar livet på en helt ny nivå haha överdriver lite. Nu är kl snart 3 och jag känner inget, nada, nishta (stavning) nothing! Helt underbart! Ska mata min älskling nu. Har inga bilder på min urinvägsinfektion så det får bli nåt annat kul!

Mamma, jag vill pilla i näsan! Haha

Kategori: Allmänt

Här kramas det för fullt här hemma! Mannen är iväg och gör ärenden och då passas det på att busas också!

Let's do this!

Kategori: Allmänt

Mmmm, gott!

Rady to be one ...

Kategori: Bröllop

Nu är äntligen kyrkan och lokalen bokad! Åkte iväg och betalade depositionen idag och jag är så lycklig! Wihoo.. Jag längtar efter all planering samtidigt som jag håller på att bli tokig för jag kan inte sånt här :S 
 
Vårat val av kyrka blev st pauli kyrka. Eller det var egentligen Kristians val men det var faktiskt pefekt. Kyrkan blir så fin och magisk på sommaren. Upptäckte en annan sak idag att det datumet vi har valt att gifta oss på var samma datum som vi träffades på för exakt 4 år sedan. Ganska häftig haha tönt... <3
 
 
 
Lokalen är våran dröm och den kostar skjortan men fy va värt det är. Den är så sjukt fin. Inget over the top eller överdrivet utan lagom stort och mysigt och desstutom mitt i kungsparken.
 
 
Tänk er på sommaren då alla svanar flyter runt i vattnet precis utanför och alla fina gröna sommar färger. Ohh jag blir helt förväntansfull bara jag tänker på det.. :D Vi hyr restaurang Mat & Vin slottsparken i slottsparken. Tyvärr så finns det inga fina bilder på deras ställe då det är total renoverat där nu så man kan inte se hur det ser ut i helhet- Det finns ett par få men endast på köket och ett långbord så om man är intresserad rekommenderar jag er att gå dit och titta!
 
Nu måste jag faaaan hitta perfekta inbjudningskorten, HJÄLP?!

Ja vad ska man ha för rubrik till det här inlägget??

Kategori: Allmänt

Ja, för er som inte har en aning om vem jag är så kanske jag ska berätta lite. Jag kan ju inte berätta allt för då hade jag suttit här i veckor. Jag avskyr egentligen sånt här då man ska skriva om sig själv som att man bloggar för andra men jag vill ju ändå att ni ska hänga med lite om ni väljer att följa mig. 
 
Jag har två små barn, en pojke som idag är 2 och ett halvt år och heter Leo och en flicka på 13 månader som heter Ella. Jag bor tillsammans med deras pappa som heter Kristian. Han kommer från portugal och flyttade till malmö när vi blev tillsammans. Innan dess bodde han i göteborg så han har den där härliga göteborgs dialekten i sig!
 
Vi har varit tillsammans i snart 4 år, och ja, det gick fort vi vet haha. Men vi älskar varandra lika mycket idag som för nästan 4 år sedan om inte mer. Vi bor tillsammans i en lägenheten nära stranden och strävar att efter en dag kunna köpa hus. I augusti gifter vi oss här i malmö efter att ha varit förlovade i nästan 1 år. Jag hoppas att ni följer min planering här på bloggen!
 
 
Jag har en ganska stark personlighet, mycket envis och väldigt rak. Ibland är det inte alltid så bra tydligen men det är så jag är. Jag har alltid älskat att skriva men fann inte riktigt tiden för det när jag fick barn. Jag fyller 25 om en månad. Jag är född och uppvuxen i sverige men pappa kommer från Uruguay och mamma från Chile.
Jag är inte troende men jag finner mig ibland be till gud. Hur det går till fråga mig inte. Är inte mycket för att prata om min tro eller ej tro :s. Jag ÄLSKAR pasta och kan inte leva utan en fettis dag i veckan haha. Jag är inget kost freak som måste vara pinnsmal för att det är idealiskt nu för tiden! 
Dock betyder det inte att jag inte är mån om mig själv.
 
Jag har nyligen opererat mina bröst och nu tänker ni säkert, ahh det är en sån där ytlig brud och det får ni för all del tycka. Jag hade små lingon så jag unnade mig ett apelsiner om man säger så. Inga meloner utan normala bröst så nej, jag ser inte ut som pamela, kissie, eller heidi pratt! Jag tycker inte att det ska vara en hemlighet eller att man ska gå runt och skryta om det men jag lär väl kanske skriva om det nån dag då det bara var för 3 veckor sedan tillskottet blev skapat. 
 
Min vardag ser ut som en helt vanlig dag. Jag lämnar barnen på dagis, kommer hem, städar, diskar och tar det där lååååånga badet man inte kan ta när det är fullt ös hemma. Sedan lagar jag mat, kanske åker och handlar eller träffa vännerna och så vips är dagen slut. Självklart gör jag inte detta varje dag men för det mesta försöker jag att hålla mig inomhus då jag är en mästare på att slösa pengar haha. När Kristian kommer hem så matar vill alltid barnen och ibland hittar på nåt eller så leker vi bara med dom tills det är dags att lägga sig. Efter 7 har vi vår egentid och det tycker jag är super viktigt när man har barn. Ibland händer det att han kollar fobollen med polarna eller att jag hänger på lilla med töserna. Man måste ha ett sociallt liv utöver sin relation så att man inte kväver varandra. Tycker jag iallafall. 
 
Min mamma och pappa lever inte tillsammans längre med har bägge sina respektive och när vi har tid brukar vi åka hem till varandra för lite kvalitets tid. Jag älskar att umgås med familjen. Jag älskar känslan av ett hus fullt med olika personligheter och den här familje känslan man får när man kommer hem till mamma och alla mina 4 syskon är där och deras respektive och så ska vi äta middag tillsammans och det skämtas, skrattas och retas. Älskar det!
 
Kommer nog inte på mer att skriva så det får bli allt just nu. Jag ska göra mitt bästa med att hålla bloggen vi liv och hoppas att ni finner den intressant :D

My babys are getting big!

Kategori: Allmänt

Solen var uppe med tuppen och gud va skönt det är ute. Det är nästan så att man vill ut och ta en promenad fast bara nästan haha.. 
Jag vet om att jag är riktigt lat och klagar konstant på att jag inte kan träna just nu pågrund av min operation och då intalar jag mig att jag lika gärna kan passa på att äta massa skit tills jag kan börja träna igen men så fungerar det ju egentligen inte in real life. Just nu mår jag typ illa av hunger med vill inte väcka Ella som sover middag så jag får sitta här och dö lite till :/
 
Idag lämnade jag henne på dagis! Inte alls lika svårt idag. Hon var hur lugn som helst när jag hämtade henne. Kanske för att dom var  ute och lekte och det var Leo med så hon kände sig inte allt för ensam. Kommer sakna henne mer och mer nu då jag är van vid att vara med henne 24/7. Men det känns samtidigt tryggt att syskonen är tillsammans under dagarna :)
 
 
Ja, detta var den bästa bilden jag fick på henne då hon absolut inte ville stå still. Allt är ju så nytt för henne. Sandlådan, alla leksaker och massa andra barn som springer runt. Imorgon ska jag lämna henne lite längre som jag hoppas att det går lika bra då. Wish me luck! <3

Ont i hjärtat!!

Kategori: Allmänt

Min baby började dagis idag! Fan efter att ha spenderat ett helt år med henne och varit med henne konstant så ska jag nu lämna henne, till främlingar!! Det gör ont i mitt hjärta och jag grät som en liten flicka efter att jag lämnade henne :( fyy. Hon verkade trivas hur bra som helst så det kommer bli super bra det här men Gud vad jobbigt det var :( imorgon, ny dag och nya tag!
 
 
!