mrscasimiro.blogg.se

Oh

Kategori: Allmänt

Tja! Jag berättade aldrig om vår spa dag! Verkligen en lyckad dag! Vi kom dit vid ca 9 tiden och möttes upp av trevlig personal som guidade oss igenom anläggningen. Man fick låna handduk, morgon rock och tofflor. Därefter var det dags att byta om till badkläder för att gå ner en våning och få 60 minuters topp till tå massage. Vilken dröm! Och dom använder sig bara av svindyra märket Clarins! Omg min mamma hade en sån lotion som luktade himmelskt!
 
Massagen var så avkopplande och man kom ut som en hel ny människa! Efter det blev det massa mys på sol stolen under den tillgjorda Miami solen som man faktiskt blir brun av. Eller varför inte njuta av Kaliforniens solnedgång. Kristallbastu, ångbastu och bubbel pool. På detta en god grekis sallad med vin! 
 
Det var verkligen mysigt och romantiskt. Jag skulle absolut testa detta igen. Det fanns dock en nackdel och det var att det var så litet. Allt ligger liksom i samma rum och det är lätt att man blir uttråkad efter en stud och stannar längre bara för att man betalat mycket. Nästa gång gör jag om det på ett annat spa!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: