mrscasimiro.blogg.se

Sjuklingen...

Kategori: Allmänt

Jag är aningen besviken på värmen i år. Den är sådär lagom bra. Man orkar inte ligga i solen mer än 20 minuter men kvällarna är väldigt kalla, byxor och kofta är ett måste om du inte vill frysa ihjäl. Nu har min uppdatering varit kass för jag har inte haft den tiden att faktiskt blogga. Men nu mitt i smeten fick jag hur mycket dötid som helst då heeeelt plötsligt insjuknat i halsfluss! 

Jag trodde helt seriöst att jag skulle avrätta mig själv av smärtan i halsen. Nätterna är sömnlösa och hela kroppen gör ont. Vi gick till vårdcentralen här i PT och vi har glömt våra försäkringskort hemma i Sverige så istället för att betala 22 euro (som man gör med kortet) så skulle vi få betala 166 euro som man gör utan kortet. Det kändes inte lockande alls men så kom vi på att min man har en släkting här som är läkare, oh herre Gud vad lycklig jag blev när han skrev ut medicin till mig! 

Nu hoppas jag att om två dar är jag på benen igen och kan njuta av min semester... 



Travel with the Casimiro's

Kategori: Allmänt

Resan gick jätte bra. Att mellanlanda i Lisabon kändes ju dock väldigt onödigt. Att flyga från Lisabon till faro tar ju ca 20 min så man hinner lyfta och sen ska man ner igen. 











När vi kom fram var det dags att hämta väskor o bilen men måste först berättade om tullen. Min svärmor hade köpt något som hon trodde var perfym(som sedan visade sig vara lotion)inne på flygplatsen och den fick hon tydligen inte ta med för att hon hade för mycket vätska o bla bl.a. men det slutade med att hon fick lov att skicka den till huset för en obemärklif summa. Men det är ju tråkigt när man blir stannad för sånt där. På det fick hon ta av sig skorna och då fick jag mig ett gott skratt. 


Hyrbilen skulle stå på en parkeringsplats, på rutan skulle det finnas en lapp med vårt namn och bil nycklar skulle ligga gömda under bilen. Vi kom fram runt tolv på natten så därför var det inte bemannat. 

Vi letade och letade efter bilnycklarna på dom ställen som dom hade sagt att dom skulle ligga men utan tur. Gissa om vi skrattade när vi såg att nycklarna satt i täningen. Att man vågar göra så!
Tillslut så hittade vi pärlan, splitterny Fiat punto, inte dåligt 👍



Hur som helst, vi var glada att mötas av varma men ändå friska vindar och känna att semester börjar på allvar! Uppdaterar så fort jag finner glädjen till det!