mrscasimiro.blogg.se

Vardagen

Kategori: Allmänt

Imorse vaknade jag o barnen tidigt och gick ut för att ta en promenad. Min man fick sova ut för det behövde han verkligen. Så för att han skulle få sova i lugn o ro så var det bäst att gå ut. 

Gick en lång promenad. Och frukost i parken och sen åkte vi till Willys o handlade lite mat. 

Vid halv 1 kom vi hem för att lämna varorna och sen åkte vi till Ikea för att köpa en ny toalett stol. Köpte också en vaxduk för 98 spänn! Sjukt snygg. Det var min svärmor som rekommenderade den 👍. Får visa bilder imorgon för nu måste jag dormir 😊

Svettig gris?

Kategori: Allmänt

Varje gång jag går från gymmet känner jag mig lättare. Så himla skönt att gå dit och verkligen köra järnet. Jag mår sjukt illa dock och har lagom bra träningsvärk när jag kommer hem men fy fan va bra jag mår. Nu längtar jag bara till Portugal så att man kan äta nyttigt fast mer varierat. Grillad aubergine, sååååå gott!


Asså ni måste se hur jag ser ut på gymmet, bilden ger inte verkligheten rättvisa för att jag är mycket rödare än så och svettet rinner från nacken och pannan men det syns inte på bilden. 



Haha jag tog den här bilden egentligen bara för att skicka till min man. Han peppar mig mycket och säger alltid "nu kör du hårdare" "grymt jobbat". 

Jag ser mig omkring på gymmet och ser hur brudarna ser ut. Helt översminkade, tömt parfym flaskan och riktigt glänsande läppglans?! Snacka om att jag måste se ut som en riktigt fuling jämfört med dom haha men det känns bra att jag är där för att träna o inte visa upp mig! 

Gympass med min man ❤️

Kategori: Allmänt

Jag är helt slut efter dagens tränings pass, typ kräkfärdig! 



God natt! 

Älskar dig!

Kategori: Allmänt

Nutid:

Älskar verkligen den här tjejen. 13 år har gått sen jag föll i fällan och vänskapen är starkare än många band ❤️

Dåtid:

Bruten nacke och Helen kommer för att göra mig snygg för att jag kände mig så ful med västen på. 


Över sexiga. 


Av med kragen snabbt för att ta en "snygg" bild haha


Lite shopping :)


Skitskraj då jag 5 minuter efter denna bild skulle jag pierca tungan. 


Påväg till en fest bara för att träffa dumt folk. 


Krögar hos mig på min födelsedag! 


Så attraktiva, NOOT!


All in!


Pussbild måste man ju ta. 


Sär barn!


STUDENTEN!!!!


Provar hatten. 


VADÅ BERUSAD?! Inte alls...


Vi tyckte att vi var så snygga haha


Bartenders ;)


Glimminge hus


Jag är egentligen livrädd på den här bilden haha


Förfestar med 16 åringar HAHA


MALMÖFESTIVALEN!! 


Jobbet :)


Kärlek på boddan


Choklad fabriken. 


Vi är lesbiska och hånglar för att killarna ska låta oss vara, eftertraktade brudar. 


Halloween 


Djävul nr 1 & 2


Vad är livet utan en toalett bild?! 


Svensken och zigenaren 🙈🙉🙊

Lyssna!

Kategori: Allmänt

När jag hämtade min man på jobbet så bad han mig lyssna på den här låten, den är till dig från mig sa han ❤️  

Prince Royce - Corazon sin cara

:(

Kategori: Allmänt

Jag har ju inte riktigt yttrat mig mycket om privata saker här på bloggen. Det har väl hänt att jag flippat ut o skrivit en del ibland. 

Sist jag var i Malmö så blev det en del konflikter mellan mig, mamma o en syster till mig. 

Jag har varit så arg o ledsen men ändå försökt att lägga det bakom mig o inte bry mig. 

Men jag finner mig ändå lost ibland, sätter mig på balkongen med kvälls chai latten och en cigg och tar upp mobilen och ska ringa mamma eller syrran o kolla hur dom mår men sen kommer jag på att vi har tjafsat. Måste erkänna att oavsett hur stark jag är så känns det ändå att dom saknas. 

Nu får jag helt enkelt leva med att dom inte längre kommer att finnas i våra liv mer. Jag är absolut inte ensam men det är ju aldrig samma sak. 


Tråkigt....

Mis amores ❤️

Kategori: Allmänt

Grym dag idag! Trots att jag var uppe till nästa 02 inatt så gick jag upp hur glad som helst. Kom till jobbet extra glad och  gjorde ju att dagen gick fort :). 

Jag har länge velat tatuera en sleeve men det kostar ju massor så man måste börja smått. Så ringde tatueraren Peter på american art och fixade en tid direkt. Nu fick snälla Rikard tatuera mig då jag skulle ha en text på armer och han är aningen vassare än Peter på det. Jag är sååååååå nöjd. Det är som att den alltid varit där. Nu är jag igång och snart kommer nästa :)) 



Mamma inlägg.

Kategori: Allmänt

Jag vet inte vad jag drar till mig för läsare eller om jag ens har läsare men detta inlägget är väl kanske inte så "inne" men va fan det tillhör min vardag så ni får stå ut. 

Jag kom på att jag har glömt att berätta vilket praktiskt inköp vi gjorde i söndags! Jag har länge velat köpa dessa till barnen då dom är praktiska att ha när dom sitter i vagnen en längre stund. 





Den här lilla brickan hoppas jag ska rädda oss från massa spill. En liten mugg på sin plats med sugrör och tadaa, inget spill. Passar extra bra till redan nu om några dagar så barnen oftast blir trötta när vi är ute till sent. Dom älskar såna här grejer då dom har typ "sitt egna lilla bo/koja" haha. Det blir lite så för dom. 

Sen köpte vi dom himla regn skydden också. Hela 1400 kr gick det på. Två brickor och två regn skydd. Helt otroligt dyrt med sådana prylar. Vi skulle köpa en stå bräda också men det sket sig för den kostade ju 800 kr för sjutton! Kändes inte ok att lägga så mycket pengar på det eftersom det kommer användas väldigt sällan. Bara för det så kommer vi säkert behöva det nu haha.   

Om det är någon som har bra tips om tillbehör för oss föräldrar, typ en mugg hållare eller nåt så hojta till! 

Vagnen heter baby jogger city mini. Måste varmt rekommendera baby jogger city Select. Vi hade den förut men kände att Leo började växa ur den sjukt bra vagn om man han tvillingar eller ganska jämlika syskon!

OBS! Red bull burken la jag dit bara för att testa :)

Bra kost

Kategori: Allmänt

Tjohoppsan hejsan! Ja igår vart det inte mycket bloggande för min del. Jag var helt utslagen, hemma från jobb och i ruffsigt hår och morgonrocks mode. Kan ju lugnt säga att jag inte kände mig fräsch när mannen var påväg hem.

Så det var bara att ta sig i kragen, ta en dusch och ställa sig in på att bli frisk. Jag har drabbats av årets förkylning. Brukar få det MAX en gång per år så check på det! 

Vet inte om jag skrivit om det förr men jag har ju börjat med en sundare kost. Skippar ris, pasta och potatis helt och hållet. Ibland ger jag kroppen en halv dl kolhydrater för att inte chockera kroppen när jag väl vill äta det. Det har fungerat bra måste jag säga. Känner mig piggare, naglarna och håret mår bättre och jag känner mig faktiskt snyggare. Nu är jag ingen fanatiker som äter kvarg och dricker shake varje dag. Men idag kände jag att jag var tvungen att testa det ökända. Kvarg med fun light. Maj gaaad så gott det var. Som att äta en krämig apelsin yoghurt! 





Måste också berätta min glada nyhet idag. Jag är ju en sucker för red bull, speciellt den med blåbärs smak! MEN det är ju så himla mycket socker i den och eftersom jag knappt får i mig socker så känner kroppen av socker kicken med en gång. Men så hittade älsklingen lösningen. 



Precis lika god som dom vanliga. Och till och med godare när man vet att man får i sig mindre socker :). 

NU: Fotboll med mina grabbar och prinsessan, URUGUAY!!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Ja det kan man ju lugnt säga. Jag kom hem vid 3 tiden från jobbet och sov ända fram till nu. Vaknade av att mannen som skulle ligga bredvid mig hade förvandlas till en 3 årig pojke. Dvs att istället för att Se Kristian bredvid mig så låg Leo där. Och när jag tittade på klockan var den 00.45. Min man är verkligen världens grymmaste. Kl 10 imorse ringde han och sa att han var påväg till lek o bus landet med barnen. Dom var där hela dagen och när jag kon hem gick dom ut och lekte så att jag kunde sova. Sen nattade han dom o gick till gymmet. Så snacka om att jag har fått sova i lugn o ro. 




Jag mår fortfarande sjukt dåligt men det känns bra att inte ha överansträngt kroppen. Åt lite knäckebröd nu eftersom jag inte ätit sen 11 och nu ligger jag halv död i soffan och håller älskling sällskap när han tittar på Portugal - USA matchen. Håller tummarna för dom men längtar redan tillbaka till sängen. Hatar att vara sjuk :(

Skit också!

Kategori: Allmänt

Så jävla förkyld jag är. Jag kände det på mig. Häromdagen tänkte jag just på att jag varit frisk i ett halvår och snart kommer väl sjukdagarna. Ack så rätt jag hade. Övertid på jobbet idag också, kashing haha men nog inte värt det :( 

Springer och snyter mig hela tiden. Snart är det semester så det är bara att jobba på. Bara 19 dagar kvar till sol, bad och god mat ☀️  



Kidz club

Kategori: Allmänt

Ohj denna dag är sagolik! Jag sov ut till halv tio istället för mina vanliga 5 timmars sömn fick jag 11 timmar wihooooo på det! Haha älskling gick ut med barnen typ 8 på morgonen så att jag verkligen kunde sova. Kl 10 vaknade jag av tystnaden och kände hur jag längtade efter dom. Kunde helt enkelt inte med att sova längre. 

Tog en sväng på stan idag och sen hem för att äta lite. Tog nåt litet sen gick jag och mitt fläsk till gymmet. Fan va skönt det var, svettades som en gris! Jag kände verkligen att jag fick ut nåt av träningen idag. Dock är jag förkyld och det och träning är ju inte världens bästa kombo. 

Jag och min man har ju långe velat träna tillsammans och har inte riktigt dom möjligheterna att kunna göra det tillsammans 4 far i veckan. Kanske någon gång som typ härom veckan fick han känna på ett body pump pass. Haha det var inte så enkelt som han trodde om man säger så. 

Men nu mina damer och herrar kom vi på en lösning! 



GRYMT, ses på gymmet! 

Baby foot

Kategori: Allmänt

Idag tog vi en sväng till Ullared. Det är inte varje dag min man vaknar och säger att han vill dit.

Jag köpte massa bra saker till hemmet. Det är mest sånt jag tycker om att köpa där. 

Men denna gång blev det också lite make up och ett paket baby foot. 


Jag har aldrig testat det här förut men jag har läst goda recensioner om det.  Mina fötter är typ fördärvade efter månaders jobb så jag tänkte att jag skulle ge det ert försök. Någon som har testat och vet om det är bra? 


Blöjfri!

Kategori: Allmänt

Ja av rubriken att döma så handlar detta inlägget givetsvis inte om mig. 

Äntligen är vår lilla 3 åring blöjfri. Detta kunde skett tidigare men vi kände att det inte riktigt är rätt metod att stressa fram något. Han fick ta sina egna små jätte steg i sin egen takt. 

Nu har det gått hur bra som helas i några veckor och endast 1 olycka har skett, vi är stolta! Lilla Ella har dock kommit i kläm lite då vi inte riktigt fokuserat oss på hennes blöjvanor. 

Snart åker vi till underbara Portugal o då tänkte vi att vi skulle passa på, håller tummarna! 


👏




Nu sätter mästaren igång!

Kategori: Allmänt

Med grillandet!! 













Själv njuter jag i solen med martini o Cola 


 
Jag måste säga att det har varit skönt att vara här. Jag åker alltid till mamma när jag kommer till Malmö o det är en ständig stress där hemma o det utspeglar sig på barnen tydligt. Dom är så begränsade och blir "stökiga" då dom inte kan röra sig fritt. 

Ibland är det också skönt att hälsa på familjen för att få hjälp med lite avlastning. Men istället är man en börda och förväntas ställa upp för alla. Jag känner ändå att om jag tar mig tiden att spendera pengar och tid på att åka ner (eftersom ingen kommer till mig) så tycker jag ändå att man ska uppskattas lite mer eftersom vi så sällan ses. 

Jag kände verkligen mig fri hos pappa. Barnen kunde springa fritt, dom behandlades lika och jag kände att pappa hade koll. Jag kunde gå och lägga mig och vila om jag ville. O även fast jag tackade nej till det generösa erbjudandet att gå o sova så gjorde jag inte det för att jag njöt och ville inte missa nåt. Pappa tjatade på mig att jag skulle sova men jag skippade det och det kändes skönt att faktiskt föredra att vara vaken o umgås med alla än att sukta efter sömn. 

Det var hur gott som helst, älskar grillade aubergine! Och pappas tjej sjöng fado för oss samtidigt som hon spelade gitarr. Haha hennes son kallas för Takiri, det än hans andliga namn o Leo hade lite svårt att uttala det så han kallade honom för zukini hela tiden. Fick oss ett gott skratt vill jag lova! 

Bad i sjön 💙

Kategori: Allmänt






Sjukt, känns som att vi ät i idealbyn där jag växt upp. Älskar det och jag känner verkligen att det här har jag saknat. Nu ska jag njuta av tillvaron puss puss

Magiskt!

Kategori: Allmänt

Pappa bor åt helvete, men så jävla skönt att komma bort o njuta. 

Nu kan inte jag skriva mer för vi ska till sjön o bada!



B-girl!

Kategori: Allmänt

Idag har vi kalas för Mandi! Låter bilderna berätta allt 😊



 

Ja tyvärr blev det inte mer bilder än såhär. Upptäckte det nu när jag tittade igenom mobil bilderna. Suck, jag är dålig på att dra med mig system kameran. Det blir så bökigt känner jag. 

Hur som helst så var jag inte särskilt underhållande på kalaset av personliga själ men lite ansikts målning kunde jag bidra med 👍




👏🎨

Uruguay 💙💛💙💛 ⚽️🔫

Kategori: Allmänt

Ja, dom spelade uselt! Jag är besviken men håller ändå tummarna!! 

Blev en trip till folketspark innan vi begav oss vidare för att övernatta hos pappa i Höör. 






Trampbåt i kanalen

Kategori: Allmänt

Herre Gud, det måste ha varit mina 7-8 År sen jag gjorde det här. Hur kul som helst OM man har stadiga grabbar som orkar trampa åt en. 

Idag är det lillasyster Amandas födelsedag och jag vet inte vem som kom på den briljanta idén att  trampa båt. Amanda jag och min andra syster delade på en båt så Pelle och syrrans kille och min tredje syster tog en annan. En halvtimme räckte gott o väl för man orkar faktiskt inte mer haha. 




Vi tog en promenad dit och Gud vilka minnen jag som passerade mig. Parken som leder till kyrkan där vi gifte oss är i sin bästa säsong nu, så underbart vackert. 




❤️

Sedan gick vi vidare till legendariska före detta "lejonet och björnen" som är en glass bar på en liten tvär gata precis intill gå gatan. Oh ja, jag syndade. Unnade mig två sjuka smaker. Saffran och dulce de leche! Döööör så gott!






Helt underbar dag ☀️

Chile ⚽️

Kategori: Allmänt

Idag spenderas kvällen på soffan men min kära make som äntligen kommit fram till Malmö, o familjen såklart! 

Chile spelar och vi är lagom taggade!! 







❤️💙❤️💙❤️💙

GRATTIS ÄLSKADE PIERINA!!

Kategori: Allmänt

















Mot Skåne :)

Kategori: Allmänt

Idag drar jag till Malmö för att njuta av familjen och fira min syster som tar studenten, wihooooo!
 


See you soon sisters! ❤️


Mys och solnedgång

Kategori: Allmänt

Kl är fan 10 på kvällen och jag o min man sitter och njuter av sallader på balkongen, lagom till solnedgången. Så sjukt mysigt o romantiskt. 


Nu ska vi gotta oss sen är det läggdags för imorgon är det sista jobbdagen för denna veckan då jag åker till Malmö!!


Examen partaj :)

Kategori: Allmänt

Härom veckan var vi på M's examen fest. Hon brukar komma över ibland och jag älskar ju att baka tårtor. Hon tycker att mina tårtor är så goda så hon frågade om jag kunde baka hennes examen tårta. Tjae, rätt nöjd blev jag ändå. Vad tycker ni? 







Ohh just det! Måste berätta om Leos kompis "såfin". Hon heter Josefin och från latin Amerika. Han kunde inte riktigt utala hennes namn så Josefin blev "såfin". Dom träffades på examen festen för första gången och är klickade som fisken i vattnet. Efter flera timmars lek så såg jag dom pussas! Hans första puss!! Du luktar jordgubbar sa han till henne haha tung! Hon är nåt år äldre men Gud vad spännande att se och samtidigt skrämmande att min son fattar tycke för någon på det sättet. Är det tidigt, förstår han? Vi ville inte fråga honom för mycket för att inte göra en grej av det men Gud så nyfikna vi är!