mrscasimiro.blogg.se

Nu var det dags för årets bad

Kategori: Allmänt

Haha näh, skoja bara. Men det är så sällan dom badar skumbad så idag blev det av!  



 

I övrigt har dagen rullat på som vanligt! Saknar min man så sjukt mycket. Men dessa två änglarna fyller mitt hjärta med glädje hela tiden.. ❤️

Mys?

Kategori: Allmänt

Visst är det mysigt när barnen kommer in mitt i natten och vill ligga tätt intill mamma o pappa. Mm, ibland men just nu har jag bara lust att lägga mig i spjälsängen GAAAAH!

...

Kategori: Allmänt



Bat/skelett man vs super woman

Kategori: Allmänt

Halowen på dagis 




Fönstershoppade lite idag haha mobbad!




Går in och beställer en chai, kommer ut och det står 50 indier och spelar in en film på uterserveringen. Wtf?!

Friday's

Kategori: Allmänt

I fredags hade vi en liten get together med våra närmsta vänner. Och såklart hade Kristian inte en aning hihi. Eftersom han skulle åka från Malmö söndagen därpå så drog jag en vit lögn och sa att jag ville att vi två skulle ha lite ensam tid på lilla torg denna kväll.  

I smyg ringde jag våra vänner och planerade en träff. Hur lyckat som helst. Alla kom och vi hade en riktigt rolig kväll. Efter stängning på just friday's så gick vi vidare till privé. Ja, tro det eller ej. Det var smockat och dessutom haloween så man såg en del knasiga typer. Det var faktiskt längesedan jag hade såhär kul och med helt underbara människor. 






 

Kl 5 på morgonen väl hemma i vår säng kunde jag inte mer än att blicka tillbaka till kvällen och somna med ett leende! Tack för att ni gjorde min kväll :)

Vellingeblomman

Kategori: Allmänt

Jag vet inte om jag har skrivit om detta förut. Men det finns en gigantiskt blomster butik i Vellinge som heter vellingeblomman. Varje år pyntar dom hela butiken egfter säsongen tema. Typ jul, nyår, påsk och i detta fallet haloween. Barnen älskar stället dock inte lika kul och gå in i en tunnel med massa "döda gubbar". Jag däremot älskar att skrämmas. Så varför inte åka dit med morsan och alla systrarna! 







Hade så jävla roligt och fick mig ett gott skratt när jag hörde Gita som skrämt mig hela veckan skrika. Jag njööööt minst sagt haha. Sjukt kul så passa på när ni har en ledig stund över. 

Palla äpplen.

Kategori: Allmänt

Ja det är något jag inte gjort sen jag var typ 6 år! När vi bodde i "Stockholm" då brukade vi åka ner till slottet med pappa och palla äpplen. Denna gången befann vi oss i Götet och hälsade på svärföräldrarna. Deras granne har typ 3 stora träd med underbara äpplen och jag hade sån lust att springa över och palla. Till min glädjande överraskning var grannarna på semester och dom har faktiskt sagt att vi när som helst får springa över och ta för oss.   





Så raskt gick vi över till grannen och fyllde en hel påse! 


Om ni inte visste så är min man en mästare på äppelpaj. Så det var bara för honom att sätta på sig förklädet och göra en paj till oss. 

Strax därpå dök svär syrran, (säger man så?) och hennes lilla familj upp och så blev det paj till hela slanten! Mysigt!






CJ

Kategori: Allmänt



Mysfaktor

Kategori: Allmänt

Denna dagen spenderades på lite off med syrran o J. Satt där i stort sett hela dagen. Dom har redan börjat med haloween konster i kaffet. Mysigt faktiskt och häftigt! 


Det var ett tag sedan vi handlade leksaker till barnen och nyligen har vi faktiskt rensat bort det dom inte leker med så min älskade man tyckte att det var en bra idé att ta en runda till leksaksaffären och köpa en varsin leksak till barnen. 

Så vi går runt där och Leo har ännu inte hittar något som han dras till. Så får jag syn på en hel avdelning med byggar prylar och tar fram en förpackning med något som ser ut som en såg, skruvmejsel mm. Till min förvånad upptäcker jag att det är riktiga verktyg, till barn!! Jag blir inte klok på sånt här. Man måste ju för tusan låta barn få vara barn! 

Det köpte vi absolut inte utan det blev en motorsåg istället. Eldriven leksaks motorsåg med hatt och handskar. 





Pump it up

Kategori: Allmänt

Dags för haloween pynt! Om jag pallar så visar jag resultatet sen :))