mrscasimiro.blogg.se

Don’t you worry, don’t you worry child See heaven’s got a plan for you

Kategori: Jag hjärtar..

Påväg tillbaka till Göteborg. Göteborg är en underbar stad som säkert har mycket att erbjuda. Men Malmö har blivit min fristad, en plats där jag har växt upp och upplevt allt mellan himmel och jord. Att åka tillbaka o se alla platser som jag har saknat så att det gjort ont är sagolikt. Att gå ner till Coop utanför mamma var som en dröm igår. Jag är hemma! Mitt hem. Vi samlades alla hos mamma igår och åt en massa gott. Som vanligt så "tävlar" alla om vem som har den högsta ljudnivån i rummet och det blir att alla pratar i munnen på varandra. För er låter det säkert jobbigt. Men för mig är det kärlek. Hela tjocka familjen är tillsammans, man säger det man känner på gott och ont. Ibland gillar man det och ibland inte. Men vi håller ihop och skrattar varje dag. Min syster dotter, Thaliá har blivit så stor. Jag har sniffat på hennes mjuka hår hela helgen. Igår somnade vi tillsammans på soffan och jag njöt av kärleken som strömmade mellan oss. Hon är så vacker. En riktig bestämt liten bulle. 

Utkiksplatsen, slottsparken, mellanheden, Möllan, Gustav och allmänt staden fångades av mina ögon. Det var som att jag tävlade med tiden och körde som en dåre runt staden för att hinna mätta mina ögon med tillräckligt av Malmö. Men ändå känns det tomt att åka tillbaka nu. Misstolka mig inte, jag har flyttat och trivs i Göteborg. Men jag känner mig så ensam. Jag går längs Malmös gator och hör ljuden som får mig att minnas sommrarna på uteserveringarna. Åter i bilen hör man låtarna som får en än att minnas alla vänner. 

Mamma vet allt. Systrarna förstår och gör misstagen med mig. Jag hatar ovissheten, vem kan man lita på när man är så långt bort från sina säkra kort. Långt från Malmö. Alla säger, du kan lita på mig men jag vetifan alltså! 

Nu har jag min svärmor som jag känner mig tryggast hos. Men det är ändå aldrig detsamma. Det känns ändå som att hon fyller till en viss del den tomhet jag känner. Så det känns bra. Skönt att kunna vara ledsen och ha någon att vända sig till. Men det saknas mer...

Jag håller fortfarande på att lära mig leva i nuet. Jag har mycket att se fram emot. Men jag klarar inte av att leva i en fyrkant, vakna, gå till jobbet, komma hem laga mat, städa och sova och sen samma sak igen varje dag. Jag åker gärna hem till någon släkting en gång i veckan och umgås. Inte bara för min skull utan för barnens också. Deras vardag blir ju lika fyrkantig. Jag är så himla familje sjuk som person. Jag älskar att umgås med med nära o kära. 

Det är så många som har stått mig nära som har lämnat oss och förenats med änglarna, precis när man känt att man ska ringa och ta tag i umgänget så finns dom inte mer.

Jag är krävande som person. Jag överlever inte utan kärlek. Och i stora lass ska det vara. Leo är precis som jag. Han behöver mycket kärlek och behandlas med mycket omsorg annars blir hans värld en krigszon. 

Jag hade en hel bok att skriva ner när jag började med det här inlägget. Men det jag känner är så svårt att förklara så jag avslutar med lite bilder från mig helg.








 


Square...

Kategori: Allmänt

Det känns som att jag lever ett så fyrkantigt liv. Man vaknar, går till jobbet, kommer hem och upprepar gårdagens rutiner. Släkt och vänner visar sig allt för sällan. Stora middagen med alla samlade är ett minne blott pågrund av dispyter. Jag saknar min mamma så mycket. Jag saknar mina systrar. Jag saknar min stad. Nu är vi påväg till Malmö för att hälsa på och mina tårar rinner så fort jag börjar tänka på att säga hejdå till mamma på söndag. Det gör så ont. Jag önskar att jag jade dom möjligheterna jag har i Göteborg i Malmö. Sommaren närmar dig och jag längtar tills vi åker. Känns som att det är det enda som får mig att fly, inte tänka på familjen och Malmö. ❤️