mrscasimiro.blogg.se

Lång mysig söndag

Kategori: Allmänt

Idag kände jag för att hitta på massa kul, barnen hade så mycket spring i benen hemma så jag tänkte att det skulle vara kul att åka till min gamla hemstad, Lund. Ella var klart redo ❤️ 


Vi åkte iväg till Stadsparken i Lund där jag som liten skapade många minnen. Vi hade riktigt kul och minst sagt barnen. Jag låter bilderna visa dagen. 





Vi plockade massa kastanjer som vi sen hade tänkt göra något roligt med hemma. Efter sovstunden som var ett måste efter en heldag i parken så satte vi igång och pyssla här hemma. Och gissa om kastanjerna kom till nytta? Jajjamensan! Kolla in fantasin jag har haha. 




Passade perfekt in i vårt bruna vardagsrum. Nu är jag helt slut så godnatt på er alla!

Tjohoo!

Kategori: Allmänt

Tjena bloggen tar en paus i stundandes jobbande på datorn. Håller på ett projekt som ska lämnas in på måndag. Resten av familjen sover efter att ha varit hos mamma och käkat frulle.   


Tänkte bara kika in o skriva ett snabb inlägg! Avskyr att blogga genom mobilen så vi får se om jag pallar skriva nåt mer sen!

Jippi!

Kategori: Allmänt

Hej på er! Denna dag slutade bättre än väntat! Vi har fått goda nyheter och äntligen fått träffa en person som varit i våra tankar varje dag nu på senaste. Så glad och känner en enorm lättnad. 

Det firades med restaurang mys inne på nybyggda triangeln. Det är så snurrigt där inne så det är svårt att hitta ut. 

Hur som helst så hittade vi en rolig glassbar där du gör din egen glass, sjukt roligt för dom små. Lördagstips! Leo & Ella var iallafall helt exalterade 😊. 



Dags för mys med min man god natt på er! 


Breakfeast like old days

Kategori: Allmänt

Hänger hos morsan denna morgon. Skönt att komma till mamma och bli bortskämd ibland. Det är en av miljoner saker jag kommer att sakna. 

Vi pratar om allt, jobb, relationer, vänner och allt som hör till vardagen.  Önskar att jag kunde strunta i allt ansvar idag och chilla här, forget! Man kan ju drömma. Nu ska jag återgå till mamma och min frukost. Godmorgon på er alla!



tough times don't last, tough people do

Kategori: Allmänt

Dags att börja igen. Nu kommer den svåra tiden tillbaka då "papper & penna" hjälper en aning. Mina mentala utrensningar på bloggen brukar ju bli rätt omtalade så vi får se hur det går den här gången. 

Jag har inte tänkt skriva rakt ut som vanligt så ni får skapa era egna spekulationer. 

Som nygift tror man ju att allt ska vara perfekt. Så kära, frukost på sängen, romantiska middagar och mer som hör till. Men ärligt talat känns det inte riktigt som att vi har landat ännu. All stress som påverkat oss efter bröllop och alla saker som har hänt har verkligen utmanat förhållandet. Vi älskar varandra oändligt o kärleken är starkare än någonsin. Men prövning efter prövning dyker upp och jag bara längtar tills all stress försvinner. 

Just nu har vi typ 100 bollar i luften. Stora beslut har fattats och fler måste vi fatta. 

Vi bearbetar fortfarande det som nyligen har hänt och på det kommer vår största utmaning om två veckor. Jag ligger vaken om nätterna, letar efter olika bakverk som ska hålla mig sysselsatt under dom närmsta kanske 3 månaderna. Ja, det kanske varar så länge. 

Jag försöker njuta varje dag till fullo. Bara umgås med min underbara make (mäktigt att säga by the way) och våra underbara barn. Känner pressen på mig också då det finns massa annat man
Måste fixa typ NU! 

Fan asså, jobbigt är det. Som fan!