mrscasimiro.blogg.se

Sluta röka

Kategori: Allmänt

Den här ständiga stressen jag känner för att sluta röka är inte rolig asså. Jag vill verkligen, nu har jag börjat en behandling med rök avvänjnings tabletter. Dessa finns att få hos vårdcentralen. Mer om vad dom heter skriver jag sen. 

Hur som helst, dessa "mirakel piller" ska få mig o sluta röka. Inget har hänt ännu förutom ständig oro o magen. Bläääh håller tummarna för det här...  



Dags att rösta!

Kategori: Allmänt

Vad röstar ni på?



Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Denna morgon är tung. Jag lämnar Ella ensam på dagis idag då Leo är hemma med sen pappa för att Leo har feber. Vanligtvis brukar jag inte få dåligt samvete när jag lämnar på dagis för att då är dom tillsammans. Men idag var Ella så mysig o hon frågade efter sin bror hela tiden. Hoppas att dessa arbetstimmar går fort. 




NU: in o jobba! 


Polarn o pyret.

Kategori: Allmänt

Nu börjar kylan sakta smyga sig på o då är det dags att snart plocka fram vinterkläderna.  

I år blir det rosa för Ellas del. En fin varm vinterjacka från bästa polarn o pyret. Leo lever ut ett helt år till med sina gamla vinter kläder, nöjd!



Life

Kategori: Allmänt

Just det! Kom på att jag skulle berätta om nya colan. Grön passar väl inte riktigt in om man fråga mig. Men det smakar precis som vanligt. 



Vem vann valet?

Kategori: Allmänt

Det är tyst i matsalen idag. Antingen vågar man inte visa segern eller så sörjer man förlusten.

Jag själv vet inte riktigt vad jag ska känna. Jag röstade på ett parti bara för att det "tycktes" vara bäst. Jag litar på mina källor men frågan är om det är jäst för mina barn i framtiden. 

Aja, det är väl bara att leva vidare o acceptera förändringar i vardagen. 
Nu ska jag återgå till min efterlängtade paus! 

Morning!

Kategori: Allmänt

Ja tjejs på er. Jag vet, ingen Kenza eller Kissie här inte. Jag har inte drivet i mig att underhålla er 4/5 delar av mitt liv. Men jag berätta att denna morgon vaknade vi tidigt o min make gick ut för att köpa lite bröd. Så medans han var iväg passade jag på att fixa frulle. 

Fick fina rosor idag ❤️ blir alltid så glad när han överraskar mig utan att jag inte har en aning. 

Efter frukosten tog vi en promenad till affären för att köpa glass. Har ni hört om den nya Coca colan? Var tvungen att testa. Återkommer med en recension 😊