mrscasimiro.blogg.se

Äventyrsdag!

Kategori: Allmänt

I måndags var dagis stängt och jag bestämde mig för att göra något extra roligt med barnen. Ella är fortfarande liten men hon förstår mer än vad man tror då detta var ganska roligt för henne med. Vi storartade morgonen men att äta frukost på mormors bageri... Barnen älskar det stället och derapizza bullar är sjukt goda. 
 
Denna dag var det ganska varmt ute och jag har märkt att lilla Leos hår växer som ogräs och det kan nu inte vara så skönt när det är typ 26 grader ute så jag bestämde mig för att det var dags för att ta honom till frisören och Gud va snygg han blev. Han var super duktig och frisören gav honom hela två klubbor för Leos grymma tålamod. 

 

Vår lilla snygging! Efter frisören åkte vi vidare till folkets park för att gå till terrariet och titta på alla spännande djuren. Till och med jag tyckte att det var roligt. Speciellt fåglarna som skrattade, sa hej och hejda haha. Blev lite ställt när jag ropade hejda och fick ett svar. 

 
 
 
 
 

Kategori: Allmänt

Jag är en sucker för familje häng. Jag älskar att umgås med hela familjen, den höga ljudnivån som alla skapar för att göra sin röst hörd är som musik för mina öron. Visst låter det tokigt. Idag behöver jag lite family time. Känner att jag behöver träffa mamma och tacka henne för all hjälp vi fått av henne. Hon har det inte heller så lätt men hjälpte oss ändå och jag vet hur svårt det är ibland. Men jag tror att vi sparar familje umgänget till imorgon för idag har jag och älskling planerat in en mys kväll :). Snart är det fredag och förhoppningsvis bjuder helgen på fint väder!

Nyfikna

Kategori: Allmänt


Gaaah!!

Mitt gupp denna tisdag

Kategori: Jag hjärtar..

Jag får hålla tårarna och frustrationen tillbaka. Idag är en sån dag då jag bara vill gräva ner mig. Känner mig illamående och yr. Typ nersövd till en viss grad. Går i stan och försöker fördriva tiden men klumpen i halsen håller på att ta över. Känslan när man känner att man behöver stanna längs väg kanten för att släppa allt och gråta ut lite är omänsklig. Min älskade sambo är mitt allt och han har det minst lika jobbigt som jag. Vi sitter i samma båt och vi känner båda att det inte hjälper när man drar ner varandra. Så i min tysthet får jag skrika till Gud och hoppas att han hör mig. Vi ska klara detta! Det har funnits värre hinder och prövningar och det här är bara ett farthinder, hoppas jag. Men fy det är verkligen sjukt jobbigt! Nu ska jag resa mig upp och leva vidare denna dag och förhoppningsvis är allt bättre imorgon.

Den är slut!!

Kategori: Allmänt

Jag fick den här av min mormor. Det är ett schampo till barn som hon köpte i Spanien. Jag har snålat med detta då jag tycker att det luktar himmelskt. Jag sitter och sniffar på barnens hår efter att jag tvättat dom med detta och på något sätt känns det som att det håller sig renare längre. Nu har den tagit slut och jag är förtvivlad. Nä, men skämt o sido så vill jag ha en my flaska ASAP! Har tvättat barnen med denna så länge jag kan minnas och schampot jag använder till dom nu luktar inte alls lika gott och håller sig inte alla lika bra som den här. Är det någon som vet var jag kan köpa detta. Kanske en longshot men wtf kan ju testa o se om någon vet?

Circle of love

Kategori: Bröllop

Nu kommer det jobbiga tycker jag. Bestämma sig för ring. Kristian har hittat sin medan jag är kluven och kan inte bestämma mig för vad jag vill ha. Har hittat superfina men som inte går att gravera och det måste jag verkligen ha. Hans namn i min cirkel är bara ett duuh! Lite hjälp någon. Jag har alltid varit diskret av mig men nu vill jag verkligen ha något skrikigt i vitt guld. Kanske något i stilarna på bilderna?? Help!!

Mat mässa??

Kategori: Allmänt

Missade ni mat mässan i stan? Det gjorde vi, nästan. Hann förbi en runda precis lagom till slutet. Då allt folk redan varit där och provsmakat det mesta. I år var det väl ingen märkvärdigt. Har fortfarande inte vågat mig på att smaka krokodil eller känguru burgarna som det pratades så mycket om. En dag kanske, tveksamt! Favoriterna var väl ändå all nougat som fanns i massvis med smaker. Det blev en påse med några godingar :)

I do

Kategori: Allmänt

Ja som ni kanske har märkt så har min blogg fått sig en rejäl paus. Så sjukt mycket händer just nu och jag har massa bollar i luften så jag vet faktiskt inte hur detta kommer att sluta =/. Saker och ting börjar falla på plats och snart är jag klar. Har bara inte riktigt kommit i underfund med vissa saker. Det här med att planera bröllop är ingen dans på rosor vill jag lova. Jo om man tar ett fet lån och inte behöver tänka på sin budget. Men hur kul är det sen att behöva betala av det halva livet, hmm not so fun! Vi strävar ju efter ett litet och intimt bröllop med bara dom absolut närmsta. Nu börjar tiden hinna ikapp oss och snart står vi där men ack sååå mycket att göra och sååå lite tid. Men man får ju skylla sig själv i grund och botten då man inte riktigt prioriterat vissa saker.

Anyways, minns ni att jag sa att jag skulle testa spraytanning. STORT NEJ tack till detta igen. Fyyyy vad jag ångrade mig. Den första dagen såg jag ut som en vandrande morot, orange som bara den. Och fick ju inte duscha på 8 timmar så ni kan ju tänka er hur roligt det var att gå runt och göra alla ärenden som jag var tvungen att göra. Först och främst så var färgen bara fin efter första duschen. Sen blev naglar gula, missfärgningar här och där och och mina vita lakan kunde jag vinka hejdå till trots att hon sagt att det inte skulle färga av sig efter första duschen plus att det små regnade så jag blev prickig i ansiktet. Och lyssna på detta alla små porer som man inte visste att man hade blev svarta. Ni vet dom man aldrig trodde fanns! Nä fyyy aldrig igen. Men måste dock säga att visst. Vill man göra detta för en kväll är 300 kr inte mycket och visst känner man sig lite bortskämd.

Måste dock erkänna att jag kände mig super snygg efteråt😜