mrscasimiro.blogg.se

Nostalgi

Kategori: Allmänt

Idag åkte vi till en loppis som ligger en bit utanför Hisingen. Guuud säger jag bara. Om man slår ihop alla loppisar som finns i Malmö plus några till som finns utanför så räcker det ändå inte till för att kunna jämföra storleken. Den här loppisen bestod av tre gigantiska byggnader och det fanns allt mellan himmel o jord! Jag älskar sådana ställen. Fick med oss en snyggt knivset. Tyvärr har jag inga bilder. 

Efter det åkte vi vidare till en orientalisk affär. Med massa mat från hela världen. Jag älskar verkligen sådana ställen. Helt sjukt vilka saker man hittar. Det precis som när man går in i en mercado utomlands, love it! Fick med mig lite gott hem 😊 




Min man kan sin konst!

Kategori: Allmänt



Haha idag blev det lussebak med maken min. Visst har han fantasi, design kallar han det haha. Det gick som smör trots två småttinger med alldeles för mycket tröttet i sig. Nu är dagen med ro om man får säga äntligen slut. Vi sitter o velar om vi ska gå på bio eller bara mysa på soffan. Sitter forfarande kvar så det lutar mot soffan. Natte bio känns inte aktuellt i nuläget. Nu ska jag äta ett mästerverk med en kopp te :)

Julbordet?

Kategori: Allmänt

Mitt i all julhandel som pågår så åker svärföräldrarna iväg för att inhandla det som behövs för det årliga julbordet. Såklart står potatis gratäng med på listan. Gissa om jag blev paff när jag trodde att dom ville köra på en nyttigare variant i år haha. 



Hahaha neeeej skrek mina tankar men till min lättnad hade dom köpt fel. Rotfruktsgratäng låter inte så lockande på julbordet! 😜