mrscasimiro.blogg.se

Mitt hjärta och min själ grät

Kategori: Allmänt

Igår kväll hände något för mig helt ofattbart. Kanske är det för många kvinnor ganska vanligt, men jag har aldrig varit med om att det har hänt mig. Vi kom hem och allt skedde som vanligt här hemma, man lagar maten och leker lite och sedan är det läggdags. Mannen gick och tränade och jag satte mig en stund vid datorn och pluggade lite. Jag började på nåt sätt känna en ångest träda fram. Lite hjärtklappning och så blev jag plötsligt ledsen, väldigt ledsen. När Kristian kom hem så hade jag somnat på soffan. Men så fort han väckte mig för att hjälpa mig till sängen så utbrast jag att jag känner en ångest och att jag är förkrossad. Han tröstar mig så gott det går och hjälper mig till vår säng. Han nattar mig typ och säger att jag inte ska vara ledsen men jag kan inte hjälpa det och plötsligt så går jag från noll till hundra och gråter hejdlöst! Jag gråter verkligen från hjärtat. Nästan så att jag tappade andan. Och min älskade Kristian, han tröstade mig så bra. Till slut gick det över och jag lugnade ner mig. När jag till slut höll på att somna vågade han sig ut ur rummet.

Jag vet inte vad som hände och den enda förklaringen jag kan ha är att det är mina hormoner. Jag har aldrig känt så här förut med varken Ella eller Leo. Det var hemskt att uppleva samtidigt som det var lite uppfriskande. Det kanske inte ens har med graviditeten att göra. Mycket har också hänt på senaste.. Aja, dela gärna med er om hur ni känner.

Bli fadder

Kategori: Allmänt

Jag avundas människor som adopterar. Inte för att jag inte älskar att skapa, bära o sköta egna barn. Men att kunna ge ett barn som kommit till världen under sämre omständigheter ett hem, värme o kärlek är ju så häftigt o fint. Hade jag haft massa pengar hade jag adopterat massa barn o gett dom hem o anställt folk som hjälpt mig att sköta dom. Jag är ju ingen superkvinna även om jag ibland vill tro det. Tänk vilken känsla det är att hjälpa ett barn som inte har något i livet... Ohh nu mår man ju dåligt när man går in djupare o tänker på det.

Fadder? 


Tid!?

Kategori: Allmänt

Hej bloggen! Alltså jag kan inte sluta tänka på er turbo mammor där ute som hinner slänga iväg ett blogg inlägg innan ni går till jobbet. Gud vad engagerade ni är, tummen upp till er! Jag är dock inte lika entusiastisk som ni då det innebär att jag måste gå upp halv 5 istället för kvart i 5. Ja, den kvarten är guldvärd för att visst la jag mig alldeles för sent igår trots att jag gjorde färdigt min "to do list" så fastnade man vi datorn o tittade på gamla bebis bilder. 








Nu undrar ni säkert just varför det finns ett morgon inlägg på min blogg denna morgon då?! Jo för att igår skulle jag vara så finurlig att jag tidsinställde detta inlägg. Tur fan det annars hade jag ju inte hinnit ge barnen frukost imorse! Nä, men skämt o sido. Nu läser jag inte i o för sig bloggar vars mammor har ett jobb från 8-17 (norm tid). Bella är egen företagare så hon kan flexa o Paula vet jag inte riktigt vad hon gör. Lite jobb här o där. Men vad händer sen? 
Jag vet ju inte så mycket o spekulerar inte kring det heller utan tänkte mer på mig själv. Tänk om jag hade velat satsa på bloggen. Var skulle jag få tiden ifrån. Jag börjar halv 7 och slutar 14.36. Hämtar barnen lite över 15 och sen åker vi hem, pratar, leker lagar mat och städar undan. 

När barnen har lagt sig myser vi med varandra eller så gör jag mitt (målar naglar) och Kristian gör sitt (dröm shoppar på nätet) haha. Sen är det så sent att man lägger dig såklart! Det är vad min lediga tid går ut på. Om inte det så bakar jag eller umgås bara. 

Igår föll jag för grupptrycket o slängde in ett inlägg efter läggdags! Puss på er...

Tuttisarna

Kategori: Allmänt

Ömma bröstvårtor, japp tjena! Här ömmar det som tusan. Nästan så att man inte kan ha kläder på rattarna. Haha men det hör ju till så det är bara att stå ut. Nu är jag äntligen hemma och vila för att jag mår så fruktansvärt dåligt! Känns som att jag är mätt och hungrig på samma gång. Toa nödig men ändå inte! Blir så trött på det här!

Nu måste jag vila en liiiiiiten stund iallafall... 😊

Hemma hos Alfons!

Kategori: Allmänt

Idag så var vi hemma hos Alfons Åberg, "lugnare men roligare" är deras slogan. Stämmer ju inte till hundra procent om man frågar mig. Men en riktig drömvärld för barnen och kanske för vissa av oss vuxna också. Det var iallafall ett lekland jag skulle drömt om att få leka i när jag var liten. Hur kul som helst för barnen. 
 
Dagarna har olika aktiviteter. Idag missade vi alla utom ett för att vi kom så sent. Fick reda på att detta fanns ganska sent under dagen. Tack google! Men det vi hann med var kära Morgan som bakade pannkakor framför alla barnen och så fick dom alla hjälpa till och räkna hur mycket som skulle finnas i av vad i bak bunken. Lärorikt tyckte barnen. Fast i 5 minuter bara. Kul hade vi och det ser man på dom :)













HP

Kategori: Allmänt

Ohh maj gaaad jag har köpt en dator hahahahahahahha helt extas är jag. Det blev en hp dator på mellandagsrean. Jag har länge haft suget för en riktigt bra dator som jag kan blogga med. Jag har en liten acer här hemma som jag fick när jag fyllde 18 och visst fungerar den ännu. Lite rögt bara. tar kanske 1 timme att sätta igång den men va fan den fungerar iallafall. Jag kanske ger den till barnen när dom blir äldre. Kom precis på att jag inte har satt igång den på över 1 år.
 
Mycket snack om datorer nu men jag kan inte hjälpa för att jag är så attans glad asså! Fan va skönt att kunna göra i ordning alla mina bilder som jag har på min externa hårddisk som jag nu har lösenord på så att ingen kan komma åt den utan mitt samtycke. Hur som helst så sitter jag här nu och bloggar för första gången på evigheter på min nya dator! Gaaaaah! så skojj.... ska se om jag kan lägga in nån bild senare. Nu ska jag utforska den lite mer, adjöö!